Miksi valitsin verkostomarkkinoinnin?

Miksi minä haluan tehdä suoramyyntiä eli verkostomarkkinointia?

-Koska taivas on vain rajana.

Kaikki on itsestänsä kiinni. Tätä pystyy tekemään ihan ns. harrastelijana ja lisätienestinä, tätä voi myös tehdä päätyönä mihin itse pyrin, tämä mahdollistaa jäämään kotiin pidempään lasten kanssa. Itse pyrin rakentaa perheelleni täyden taloudellisen turvan, haluan pystyy nauttimaan elämästä ilman vuorotyötä, haluan tehdä työtä mistä itse nautin ja tämä on sellainen. Sekä upeeta kun itse saa rahaa siitä että mahdollistaa muiden tienaavan rahaa. Ja mitä hienointa on että saan tehdä töitä inspiroivien ihmisten parissa, jotka haluaa auttaa. Puhumattakaan eläkepäivistä, haluan pystyy ylläpitää tätä toimeentuloa ja sitä ei tee välttämättä niillä rahoilla mitä eläke on tai tulee olemaan, sitten joskus…

Onko helpompaa tapaa ryhtyä yrittäjäksi, onko riskittömämpää tapaa? EI, ei tarvitse pääomaa, ei tarvitse omaa varastoa tuotteille… Kaikki laskutukset, rahdit yms hoituu yrityksen kautta.
Oletko miettinyt esimerkiksi paljon maksaa omat verkkosivut, oma verkkokauppa? PALJON! Mutta tämäkin tulee yrityksen kautta ja vielä eri kielillä mikä mahdollistaa saamaan asiakkaita ympäri maailmaa, eri maista.
En nähnyt syytä sanoa ei, mietin miksi en voisi antaa mahdollisuutta? Enhän minä mitää tässä menetä. Mitään ei myöskään saa, ellei ei anna mahdollisuutta jollekin uudelle.

Kaikki alkoi liki tasan vuosi sitten, kyseinen firma mistä aloitin ei kuitenkaan ole se mitä edustan tällähetkellä. En pysty tai halua edes edustaa tuotteita, mistä en huomaa eroa voinnissani. En halua valehdella ihmisille että olen itse huomannut fyysistä eroa voinnissani, parempaan suuntaan. En myöskään pysty menestymään taloudellisesti sellaisten tuotteiden kanssa mihin en usko.

Olen ollut kunnolla tietoinen PM-Internationalista, eli Fitlinestä viime keväästä ja ennen sitä tunnistin vain nimen Fitline tietämättä sen enempään mihin liittyy… Viime kesänä oli kunnon Fitline buumi, tai näin tuntui ja se ärsytti itseänikin. En ollut tarpeeksi rohkea kysyäkseen keneltäkään lisätietoja tuotteista sekä yrityksestä vaikka kiinnosti ja samalla jotenkin hävetti sen hetken tilanne muutenkin, edellisen yrityksen kautta…

Vihdoin uskalsin nyt syksyllä avata suuni ja sain lisätietoja PM- Internationalista yrityksenä sekä tuotteista.
Yritys on Saksalainen, 25-vuotias perheyritys joka on yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä terveyden, hyvinvoinnin sekä kauneudenhoitotuotteiden parissa. Yritys toimii jo yli 40 maassa, eli sekin tekee liiketoiminnasta ihan älyttömän huikean, pystyy tekemään liikevaihtoa monessa maassa ympäri maailmaa, puhumattakaan kuinka moni on saanut jo kokea tuotteiden vaikutukset eri puolella maailmaa.
PM-International on myös sitoutunut tekemään maailmasta paremman ja sen takia yrityksellä on jo yli 18 000 kummilasta eri puolelta maailmaa World Visionin- organisaation kautta. Jokaisessa tuotteessa on laskettu panos mikä lahjoitetaan World Visionille.

Yrityksen tausta oli siis avoin, mikä on itselleni tärkeää. En koskaan lähtisi mukaan yritykseen minkä taustat on sameat eikä avoimet.
Myös miten yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Rolf Sorg ottaa työntekijät huomioon ja hoitaa yritystä, olin hyvin vaikuttunut.
Mutta se mikä oli tärkein, tuotteet. Tuotteiden takana on iso tieteellinen asiantuntijatiimi mikä vakuuttaa tuotteiden turvallisuuden. Tuotteilla on myös NTC merkintä mikä takaa että tuote imeytyy, tämä on myös patentoitu.
Tuotteet piti oikeasti puhutella ja tuoda fyysisesti vaikutusta vointiin että olisin lähtenyt mukaan liiketoiminnallisesti. Olin kuitenkin tietoinen ettei mikään tuote puhuttele täysin yhden, kahden tai välttämättä edes viiden käyttökerran jälkeen. Kropalla, suolistolla kestää tottua ja huomata uusia asioita.
Kolme päivää meni että huomasin vaikutuksen kunnolla, huomasin kuinka oikeasti vireystilani oli noussut ja aamut sain käyntiin heti vaikka olisikin ollut levoton yö takana lasten kanssa. PowerCocktaililla kun aloitin aamun, tyhjään vatsaan sain aamun käyntiin.


Olen muutenkin äärimmäisen huono muistamaan eri lisäravinteita jotka ovat tablettimuodossa. Puhumattakaan kuinka monesta eri purkista ne tabletit ja kapselit piti ottaa että sai kaikki tarvitsemansa. Nyt juon yhden juoman aamulla ja se on siinä, sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, E-vitamiinia, A-vitamiinia ja C-vitamiinia, seleeni, paljon eri kuituja, ruoansulatusentsyymit ja jopa maitohappobakteerit. Moni miettii tuotteiden sokeri määriä, itse myös alussa. Tosiasia on kuitenkin se että tuotteet sisältää sokeria joka toimii kuljettimena. Määrät on kuitenkin hyvin pieni, esim PowerCocktailissa on noin puolikkaan omenan verran.
Toinen tuote mikä puhutteli itseäni mutta vielä voimakkaammin Markoa oli Restorate. Laitoin itseasiassa Markon ”koekaniiniksi”. Olin kuullut että moni saanut apua uneensa tämän tuotteen ansiosta. Markolla on uniongelmia, yleensä pyörii illalla sängyssä kun uni ei tule vaikka väsyttäisikin. Tai jos yöllä herää ei saa enää unesta kiinni. Marko otti joka ilta ilta-juoman eli Restoraten, neljännen illan jälkeen hän tuli aamulla ja sano että ei enää pyöri sängyssä illalla ja nukkuu paremmin, aamulla ei väsytä. Marko on jatkanut Restoraten juomista joka ilta ja nukkuu paremmin.

Fitlinellä on tuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseen hyvinvointiin. Tykkään kun tuotteita on, mutta ei liikaa. Pysyn kärryllä jos tulee tuoteparannuksia tai uusi tuote, mikä itseasiassa tuleekin tammikuussa!

Olen kuullut kun moni kritisoi hintoja, olen kuitenkin miettinyt onko nämä kritisoijat miettineet mistä se hinta koostuu? Itse maksan mielelläni tuotteesta mikä on laadukas, voi luottaa että imeytyy sekä tiedän alkuperän, eli tiedän mistä hinta koostuu.
Esimerkkinä vaikka kestotilauksessa kaksi tuotetta maksaa yhteensä sen 3e päivä, jonka voi ajatella että 1,5e per juoma. Mielelläni maksan 3e päivässä laadukkaista lisäravinteista!

Lisätietoja yrityksestä sekä tuotteista: PM-International kotisivuilta
Sekä kysymällä rohkeasti.

Pidät ehkä myös näistä

12 kommenttia

 1. Miepä kysyn! Kun kaikki tätä kaupittelee mut en löydä vastauksia tämän kaltasiin kirjotuksiin:

  Mikä NTC? Mitä se tarkottaa? Googlaamalla ei löytynyt mitään tutkimustietoa tästä

  Hinnat… sitä miekin mietin. 90€/kk tuntuu paljolta. Mikä näistä tuotteista tekee sen laadukkaan? Et oikeen avaa itsekkään tuota mihin hinta perustuu vaan sie kerrot kyl et sie tiedät sen. Mahdollisena asiakkaana haluis itsekkin tietää.

  1. Moi, hyvä vain että kysyy! 🙂

   NTC ravinteidensiirtokonsepti on kokonaisuus joka yhdistää tuhansien vuosien tietämystä viimeisimpään teknologiaan.

   Ravinteiden imeytymiseen vaikuttaa mm. suoliston kunto ja toiminta. Fitline tuotteisiin valitaan raaka-aineista ne joiden biosaatavuus on korkein. Rasvaliukoisille aineille kuten E-vitamiini on käytössä patentoitu teknologia joka tehostaa imeytymistä.
   Siihen on helppo uskoa kun kokeilee tuotteita ja huomaa niiden toimivuuden.

   Tämä teksti oli pintaraapasu vähän kaikesta. Jos olisin lähtenyt erittelemään ja syvemmin avaamaan eri aiheita kuin esim hintaa, olisi tekstistä tullut liian pitkä. Hinta kuitenkin perustuu juuri tuotteiden raaka-aineisiin sekä siihen laatuun.

   1. Mitä mieltä olet argumenteista jotka esitetty esim täällä http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/fitline/ ja jatkoa asialle

    http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/fitline-uhkailun-anatomia/ ?

    Toisena asiana, itseäni hieman huolestuttaa tuommoinen, käytännössä ei mitään sanova, mutta vahvoja mielikuvia luova kielen käyttö, joka sinun ja muidenkin vastaavien verkostomarkkinoijien viestinnässä näkyy. Ymmärrän kyllä mihin sillä pyritään mutta en näe että tuo voi oikeasti toimia kriittisesti asioita ajattelevien suhteen?

    ”NTC ravinteidensiirtokonsepti on kokonaisuus joka yhdistää tuhansien vuosien tietämystä viimeisimpään teknologiaan” – Paljon sanoja, vahva mielikuva jostain todella hienosta mutta ei mitään faktaa. Voidaan ajatella että myös kaikki muut tämän päivän lääkkeet, vaatteet ja vaikka karjalanpiirakat tehdään hyödyntäen tuhansien vuosien tietämystä ja teknologiaa. Tai vaikka viimeisen miljoonan vuoden, asia ei kuitenkaan muutu.

    Olen erittäin mielelläni väärässä, mutta antakaa mieluummin faktoja (tai linkkejä faktoihin/lähteisiin) jotka kumoavat nykyisen tieteellisen tietämyksen?

    Mielelläni ostaisin tuotteita jotka toimivat mutta luottamusta tällä tavalla ei valitettavasti herätetä. :/

     1. Kiva että joku muukin tarttui tuohon lauseeseen tuhannesta vuodesta ja teknologiasta. Nuohan ei sano oikeesti yhtään mitään: mitä tietämystä on tuhansissa vuosissa? Lisäravinnetietoa? Mikä teknologia?

      Valitttavasti miten päin tahansa noita PM sivuja selaa, ei tietoa näistä tule sen enempää. Jotenkin myös harmottaa, ettei myyjyjätkään osaa itse tähän NTC juttuun vastata vaan laitetaan toiselle myyjälle kyselyä miten pitäis asiakkaalle sanoa (vinkvink Johkun insta, kannattaako sinne kaikkea oikeesti laittaa, ei ainakaan noilla keinoilla luottamusta herätetä sen enempää).

      Vertasinpa huvikseen apteekin hyllyn sanasolin monivitamiini purkkia tähän mainostettuun fitline tuotteeseen. ainoa ero tähän mainostettuun tuotteeseen ei näytä olevan kuin sokeri ja kofeiini, ihmekös tuo, jos tulee aamulla pirtee olo. Jokanen voiki punnita sokeripalasia 7,5g edestä ja miettiä miten terveellistä toi jauhejuoma on :/

     2. Moi, Kiitos kommentistasi. Itse olen tykännyt tuotteista tosi paljon omassa arjessani ja sen takia haluan käyttää sekä myydä niitä. En kuitenkaan pakkokauppaa kellekään ja kaikilla oma valinnanvapaus mitä lisäravinteita itse haluaa käyttää 🙂
      Se mitä tähän toisten kanssa juttelemiseen tulee, niin tietenkin juttelen ylälinjani kanssa, ihan niinkun tavallisessa työpaikassa jutellaan esimerkiksi esimiehensä kanssa.
      Nopealla tutkimisella vertaamasi Sanasol ei sisällä mm. maitohappobakteereita, ruoansulatusentsyymeitä, kurkumaa, kuituja yms.

     3. Hei,

      Sama onkelma on minulla näiden tekstien kanssa, sekä sen kanssa että mihinkään ei vastata suoraan kuten nähty tässäkin blogin keskusteluissa joka kohdassa, harmillista!

      Ja harmillisesti kuitenkin kirjoitat että:
      ”Yrityksen tausta oli siis avoin, mikä on itselleni tärkeää. En koskaan lähtisi mukaan yritykseen minkä taustat on sameat eikä avoimet.”

      Miksi et toimi yrityksen arvojen mukaisesti ja vastaa suoraan faktoilla takaisin vaan laitat linkin firman sivuille josta ei kuitenkaan ole mitään vastauksia täälläkin esitettettyihin kysymyksiin? Ja tästä kun Kaisa mainitsi sinulle vastasit vaan että puhut esimiehillesi kuten normaalissakin töissä tehdään, missä se vastaus minkä sitten sait esimieheltäsi? Toisessa vastauksessa kysyttiin näkemystä kattavasti esitettyihin vastaväittämiin fitlinen tuotteita kohtaan ja vastauksesi on kuta kuitenkin että ”nää on vaan tämmösiä blogeja”..

      ”Mutta se mikä oli tärkein, tuotteet. Tuotteiden takana on iso tieteellinen asiantuntijatiimi mikä vakuuttaa tuotteiden turvallisuuden. Tuotteilla on myös NTC merkintä mikä takaa että tuote imeytyy, tämä on myös patentoitu.”

      Saisiko sinulta yksiselitteisen vastauksen mikä on NTC ja miten se on mullistavampi keksintö ravinteiden imeytymisessä kuin muilla valmistajilla? Jos vastauksena on linkki niin annatko sen suoran linkin firmasi sivuilta, ettei tarvitse yrittää etsiä koska semmoista ei itse löydä sieltä. Ja se että asia on patentoitu ei tarkoita mitään!!! Se tarkoittaa ainoastaan kopiointisuojaa, ja se ei tarkoita että asia on jotenkin hyvä tai erinomainen, se tarkoittaa vaan että asia on suojattu!

      Se on ihan ok että perustelee asiaa sillä että ”tuntuu toimivan joten helppo uskoa!” totta, siinä ei tarvitse kenenkään nokkaansa koputtaa. Mutta siinä kohtaa kun perustelee asiaa muilla väittämillä (etenkin tieteellisillä semmoisilla) pitää olla valmius perustella asiat kattavasti, koska jos ei perustele uskottavuus menee! Jos ei ole kykyä perustella kannattaisi pitää ainoana väittämänä että ”toimii, koita vaikka itse!”

     4. Moikka, Tämä on herättänyt hyvin kommentteja ja ihmetystä ihmisillä. Ymmärrän sen toisaalta todella hyvin koska olin itsekin hyvin skeptinen aluksi. Olisin voinut vain kirjoittaa että tuotteet on hyviä mielestäni, mutta halusin kuitenkin nostaa esiin asioita jotka on vakuuttanut minut tähän kuten asiantuntijatiimi, laatu sekä ainutlaatuinen imeytyvyys.

      NTC-konseptia avasin hiukan jo toisessa kommentissa. Näin yksinkertaisesti: NTC-konseptin avulla ravinteet ohjautuvat sinne missä niitä tarvitaan silloin kuin niitä tarvitaan. Valitettavasti en voi sen enempää auttaa mikäli ylempi vastaukseni ei sinulle riittänyt. Kaikilla yrityksillä on joitakin liikesalaisuuksia eikä kaikkea ymmärrettävästi paljasteta (Vähän kun esim. yhdellä sukulaisellani on reseptisalaisuus, tekee taivaallista maalaislimppua mutta ei kerro salaisuuttaan siihen). Se minkä verran annetaan tietoa on vakuuttanut mut sen verran vahvasti että haluat käyttää sekä suositella tuotteita.

      Haluan kuitenkin toivottaa sinulle mukavaa uutta vuotta ja mikäli haluat kokeilla tuotteita vaikka ihan ihmiskokeena, toimiiko tuotteet sinuun niin ota ihmeessä yhteyttä! 🙂

 2. Miten powercocktail eroaa esim. normi monivitamiineista joita saa mm. apteekista tai lifesta?

  1. Uusi PowerCocktail sisältää ison määrän sekundaarisia kasviyhdisteitä, kuten polyfenoleja, joita löytyy hedelmistä ja vihanneksista. Lisättyämme marja-, hedelmä-, vihannes-, yrtti- ja mausteuutteita, uusi PowerCocktail sisältää runsaasti luonnollisia polyfenoleja. Tämä ravintolisä on ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia mikro-ravintoaineita, kuten vitamiineja ja hivenaineita, sekä kurkumiinia, jolla on korkea biosaatavuus. Lisäksi se sisältää liukoisia ja liukenemattomia kuituja hedelmistä, vihanneksista ja viljoista sekä eläviä maitohappobakteereita.

   Jotkut tykkää ostaa vitamiinit apteekista tai päivittäistavarakaupasta, itse päädyin näihin koska en tykkää popsia monesta eri purkista vitamiinit sekä imeytyvyys on näissä ainutlaatuista 🙂

  2. Tarkotin tolla omalla kommentilla (esimies jutussa), että ei kauhee hyvää kuvaa anna kun:

   -myyjä eka kirjottaa jostain aiheesta (tässä tapauksessa toi NTC)
   – asiakas kyselee tarkemmin mitä se meinaa
   – myyjän esimies julkaisee omassa instassa stooria siitä miten autto myyjää kääntämään jutun koskien siitä mitä NTC on

   On hyvä että kysyy jos ei tiedä, mutta miksi sellasesta josta ei tiedä mitään pitää edes kirjoittaa? Hölmösti toimittu esimieheltä että pitää tollasta myös kaikille nähtäväksi jakaa, sillä ei meillä sairaalassakaan hoitsujen esimies mee julkasee nettiin et ”tässä vähä kerroin alaiselle tästä aiheesta kun se ei tiennyt mitä sanoa kun asiakas kysy” – ymmärrätte ehkä millasen kuvan se voi antaa…

   Mutta kiitos vastauksista! Ei auennut sen enempää tuokaan valitettavasti. Liikesalaisujksia toki on, kuten kokiksella sen oma resepti – mutta sillä erolla että kokisfirma ei myy tuotettaan silöä että salaisella ntc tekniikalla se kokis menee kehon tärkeisiin pakkkoihin sinne minne tarve. Tällästä kun väittää ni pitäs melkee olla tieteellinen tutkimus taustalla.

   Taidan jatkossakin satsata rahat puhtaseen terveelliseen ruokaan. Hyvää uuttavuotta!

   1. Verkostomarkkinointi toimii niin että jutellaan verkostossa ylöspäin ja alaspäin ja opitaan toisiltamme, tästä tyylistä tykkään. En vertaisi työskentelytapaa verkostomarkkinoinnin ja sairaalaolosuhteita toisiinsa.
    Mun sponsori jakaa mielipiteitä ja tiedän sen kyllä, mutta itse arvostan sitä että saan sponsoriltani apua paljon, oli aika mikä vain ja oli hän missä päin maailmaa vain.

    Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *