Intensiivisesti by Ida https://intensiivisesti.com Mon, 01 Apr 2019 19:18:22 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 https://intensiivisesti.com/wp-content/uploads/2018/08/favorite-100x100.png Intensiivisesti by Ida https://intensiivisesti.com 32 32 Lapsimessut 2019 + ARVONTA https://intensiivisesti.com/lapsimessut-2019-arvonta/ https://intensiivisesti.com/lapsimessut-2019-arvonta/#respond Mon, 01 Apr 2019 19:18:21 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=1073 Tämä postaus on tehty yhteistyössä Messukeskuksen kanssa. Kevään odotetuin viikonloppu on ihan kulman takana jo! Nimittäin 12-14.4 on Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa. Olen itse käynyt Lapsimessuilla jo viimeiset kahdeksan vuotta, joista yksi on tainnut jäädä välistä kun odotin Evelineä, koska minulla oli liikkumiskielto. Olen tykännyt käydä (itsekkäästi) yksin tai sit ollaan tehty niin että olen käynyt […]

The post Lapsimessut 2019 + ARVONTA appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Tämä postaus on tehty yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

Kevään odotetuin viikonloppu on ihan kulman takana jo! Nimittäin 12-14.4 on Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa.

Olen itse käynyt Lapsimessuilla jo viimeiset kahdeksan vuotta, joista yksi on tainnut jäädä välistä kun odotin Evelineä, koska minulla oli liikkumiskielto.
Olen tykännyt käydä (itsekkäästi) yksin tai sit ollaan tehty niin että olen käynyt yksin yhtenä päivänä ja perheen kanssa toisena päivänä.
Tänä vuonna olen menossa perjantaina kaksin Amelien kanssa. Tarkoitus olisi kierrellä yritykset rauhassa läpi, katsella tarjonta ja tehdä ”pakolliset” ostot. Sunnuntaina mennään sitten koko perhe, täysin lasten ehdoilla.

Koska olen muuttanut viimeisten vuosien aikana ostokäyttäytymistäni ja haluan vain ostaa tarpeeseen, mietin tarkkaan mitä tarvitaan. Olen myös sen takia säästänyt tarvittavat ostokset messuille, rehellisesti ihan messutarjouksien takia.
Isommat tytöt tarvitsisivat aurinkolasit, Amelie menee Evelinen vanhoilla Julboilla. Pari uutta hihallista ruokaessua Amelielle, sekä smoothiepussin korkkeja tarvitaan ehdottomasti lisää. Maxine tarvitsisi parit leggarit ja toivoi Vimmaa, sekä Amelie tarvitsee kevätpipon, olen hieman Metsolaa miettinyt. Niinkuin näkee me ei tarvita tällähetkellä paljoakaan. Niin ja hei, meinasin unohtaa- Xylitol pastillit ja purkat lähtee aina myös mukaan messuilta! En tosin tiedä pysytäänkö turvallisessa Muumi ja Katti Matikainen pastilleissa vai kokeillaanko Hammaskeijun tuotteita tälläkertaa.

Mitä te lähdette ostelemaan? Mitkä yritykset kiinnostaa eritoteen?

Olen koonnut pari yritystä joiden osastoa meinaan ehdottomasti käydä katsomassa.

FOR MINIS AND MOMMIES löytyy osastolta 6f21. FMAM on ”all made in Finland” yritys joka tekee mm. ihania, suloisia mokkasiineja niin pienelle vastasyntyneelle kun aikuisellekin. Kauniita nahkaisia asusteita: korvakoruja, kaulakoruja, pampuloita, pantoja sekä rusetteja koristelmaan niin miesten ja miksi ei naistenkin juhla-asua.
Itseasiassa meidän Amelien ristiäisasusteet on FMAMn Päivin käsialaa, sekä Markon rusetti.
FMAM on myös saanut kunnian olla Nukukuu nimisen suomalaisen muovailuvaha brändin ensimmäinen jälleenmyyjä. Nämä luonnonmukaiset muovailuvahat nähdään myös messuilla!

HAMMASKEIJU löytyy osastolta 6d59. Hammaskeijulla on kotimaisia täysxylitol pastilleja. He mainostaa itsensä ”hinta-laatusuhteeltaan edullisimmat kotimaiset täysxylitopastillit”. Heidän tuotteensa ovat täysin vegaanisia sekä sisältävät vähemmän lisäaineita. Löytyy paljon eri makuvaihtoehtoja, itseäni kiinnostaa etenkin luomumustikka maku ja väri aidosta mustikasta sekä lakritsi.

IPANAINEN löytyy osastolta 6m48. Ipanainen on lastentarvikeliike sekä kivijalkamyymälässä, Helsingin Hakaniemessä on kirpparikin. Ipanaiselta löytyy niin smoothiekorkit kun potkupyörät. Ipanaisella on ollut yleensä todella viihtyisä osasto hyvien tarjouksien kera.
Täältä lähtee ehdottomasti mukaan smoothien imukorkit sekä pitkähihaiset ruokalaput. Mietin että ehkä kokeilen ihan täytettäviä smoothie pussejakin, sinne saisi näppärästi vaikka aamupuuron laitettua.

METSOLA löytyy osastolta 6b2. Metsola on Suomalainen vaatemerkki joka on muuttanut tyyliään paljonkin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Heillä on vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Uusin Spring- Summer collection 2019 on aivan ihana, valoisa sekä todella kesäinen! Olen tyystin rakastunut myös heidän puuvilla pipoihin, etenkin baby bunny- malliseen. Vielä pitäisi miettiä minkä värisen valitsisi Amelielle?!
Metsolalla on aiempina vuosina ollut suuresti esillä messuilla, kaunis messuosasto sekä ihana vaatemalli näytös. Messutarjoukset ovat yleensä olleet -20%.

YOURS MINE DESIGN löytyy osastolta 6f8. Yours Mine Design on Suomalainen Elina Rapelin perustama yritys. Heillä on valoittavia pupu vilttejä, jättineulepeittoja sekä alku talvesta lanseerattiin aivan ihana ja monipuolinen lämpöpussi joka tehty merinovillasta. Meillä on kyseinen lämpöpussi ollut talven käytössä ja Amelie pysynyt aina lämpimänä. Yours Mine Designilla on myös todella kätevä perhekalenteri ja piensisustusta: Panda tyyny sekä Piilo huopakassi.
Odotan innolla kuitenkin heidän uutuuksia jotka lanseerataan vasta messuilla!

Messuilla on myös paljon muuta kuin vaatteita sekä lastentarvikkeita. Messuhalliin on asetettu eri ”ohjelma paikkoja” missä voi käydä kuuntelemassa eri luentoja, katsomassa eri esityksiä sekä nauttia musiikista.
Itseäni kiinnostaa etenkin: ”Rakkauden katse- minä tarvitsen sinua voidakseni kehittyä minuksi”. Luentoa pitää psykologi, perheterapeutti Anne Sundelin.
”Näin luot hyvän suhteen lapsen kanssa” luentoa pitää Leea Mattila.
Koska sormiruokailu on hyvin ajankohtainen aihe perheessämme, haluan ehdottomasti käydä kuuntelemassa myös Sormiruokailun äitiä: Marjut Ollillaa.

Koska olen itse todella innoissani tulevista messuista niin haluan arpoa teille yhden lipun Lapsimessuille!
Arvonta on käynnissä Blogin Facebook-sivuilla, kannattaa käydä osallistumassa.

Toivottavasti nähdään messuilla!

P.S Lapsimessut eivät ole suinkaan ainoat messut kyseisenä viikonloppuna Messukeskuksessa. Saman katon alta löytyy myös Hupicon, Outletexpo, Elma sekä Eläinystäväni (huom! la-su). Lippu oikeuttaa kaikkiin tapahtumiin.

P.P.S Täältä löydät kaikki Lapsimessuilla olevat näytteilleasettajat.The post Lapsimessut 2019 + ARVONTA appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/lapsimessut-2019-arvonta/feed/ 0
Sterilisoitu nainen https://intensiivisesti.com/sterilisoitu-nainen/ https://intensiivisesti.com/sterilisoitu-nainen/#respond Fri, 29 Mar 2019 16:19:18 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=1060 ”Miltä tuntuu olla viimeistä päivää hedelmällinen nainen” kysyi Marko päivää ennen leikkausta. Olen tottunut siihen että asiat jotka liittyvät terveyteeni eivät koskaan mene suunnitelmien mukaan. Eli ei mennyt nytkään. Raskausaikana sain syvälaskimotukoksen oikeaan pohkeeseen. Pohjeta ei olla ultrattu koskaan raskauden jälkeen, eli ei koskaan todettu että tukos olisi poistunut. Olen kuitenkin käynyt lääkärissä koska siinä […]

The post Sterilisoitu nainen appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
”Miltä tuntuu olla viimeistä päivää hedelmällinen nainen” kysyi Marko päivää ennen leikkausta.

Olen tottunut siihen että asiat jotka liittyvät terveyteeni eivät koskaan mene suunnitelmien mukaan. Eli ei mennyt nytkään.

Raskausaikana sain syvälaskimotukoksen oikeaan pohkeeseen. Pohjeta ei olla ultrattu koskaan raskauden jälkeen, eli ei koskaan todettu että tukos olisi poistunut. Olen kuitenkin käynyt lääkärissä koska siinä kohtaan missä tukos oli on suonikohjut todella turvonneet ja iho kuumottava. Lääkäri on kuitenkin laittanut tuntemukset suonikohjun piikkiin.
Sterilisaatiopäivänä selvisi kuitenkin että veritulppa jalassa on edelleen paikoillaa tai uusiutunut, samassa kohdassa mutta ei kuitenkaan yhtä suurena.
Lääkäri heitti ilmoille jopa mahdollisuuden sterilisaation peruuntumisesta mutta anestesialääkäri sekä veren hyytymistekijoihin erikoistuva lääkäri tekivät lopullisen päätöksen. Jalka ultrattiin uudestaan sekä verikokeita otettiin. Kuusi tuntia alkuperäisestä leikkausajasta pääsin saliin, sterilisaatioon.

Kaikesta huolimatta oli ollut jotenkin tosi rauhallinen olo koko aamun ja aamupäivän, eikä jännittänyt.
Kun pääsin leikkaussaliin ja alettiin valmistelemaan nukutukseen niin silloin iski se jännitys, tunsin kuinka vartaloni tärisi.
Kirurgi kysyi vielä viimeisen kysymyksen ennen nukutusta ”mihin toimenpiteeseen olet tullut, olethan tietoinen että tämä on pysyvä ratkaisu?”.

Heräsin heräämöstä ja ensimmäinen tunne mikä valtasi minut oli kipu. Sain nopeasti kuitenkin lisää kipulääkettä ja kipu alkoi hellittämään. Olin kuitenkin tarkka kipulääkkeistä koska tiesin minua (tai jos tarkkoja ollaan tissejäni) odottavan Amelie.
En ollut syönyt kohta liki 20h eli syötävää sain myös. Olin kuitenkin niin tokkurassa ja väsytti etten saanut mitään kun juotavaa alas sekä puolikkaan leivän.
Aika nopeasti sai Marko hakea ja pääsin lähtemään. Marko oli ollut tyttöjen kanssa vanhempiensa luona päivän eli ajettiin anoppilaan sairaalasta. Olin kuitenkin niin kipeä ja huonovointinen että halusin kotiin, vaikka tiedän että olisin saanut olla kuin kotonani anoppilassakin niin halusin kotiin, oma koti on aina oma koti.
Kun tultiin kotiin oli jo tyttöjen nukkumaanmenoaika, eli laitettiin tytöt nukkumaan ja koitin itsekin mennä nukkumaan. Tunsin kuinka pääkipu teki tuloaan ja tiesin että johtui syömättömyydestä. Nousin sängystä olkkariin ja Marko tekikin iltapalan. En saanut sitä kuitenkaan pidettyä sisälläni koska oli niin huono olo, eli menin takas nukkumaan ja toivoin parempaa aamua.

Nyt on mennyt viikko sterilisaatiosta ja toipuminen mennyt hyvin. Vatsassa on kaksi leikkaushaavaa, toinen navan kohdalla ja toinen vasemmalla alavatsassa. Haavat ovat edelleen hieman kosketusarat ja tuntuu inhottavalta jos housut painaa haavoja. Mahalla nukkuminen ei myöskään vielä onnistu. Muuten ei mitään erikoista.
Henkisesti on myös todella hyvä fiilis, helpottunut olo kun tietää että meidän perhe on nyt tässä.
Sekä niin ihanaa kun ei tarvitse miettiä ehkäisyä!

Mitä veritulppaan tulee niin päivittäin lääke käytössä, tukisukat jalassa sekä huhtikuun alussa lääkäriaika.

The post Sterilisoitu nainen appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/sterilisoitu-nainen/feed/ 0
Puoli vuotta! https://intensiivisesti.com/puoli-vuotta/ https://intensiivisesti.com/puoli-vuotta/#respond Thu, 14 Mar 2019 20:58:36 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=1037 Postaus tehty yhteistyössä Anni Enqvist photo:n kanssa. Tasan puoli vuotta sitten syntyi meidän kolmas tytär. Ihan uskomatonta että hän on jo puoli vuotta, tästä puoli vuotta eteenpäin niin vietetään jo ensimmäisiä synttäreitä! Tämä puoli vuotta on mennyt todella nopeasti mutta on tässä ehtinyt tapahtuakin. Amelie on kehittynyt ja kasvanut hurjasti mitä on ollut aivan ihana […]

The post Puoli vuotta! appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Postaus tehty yhteistyössä Anni Enqvist photo:n kanssa.

Tasan puoli vuotta sitten syntyi meidän kolmas tytär. Ihan uskomatonta että hän on jo puoli vuotta, tästä puoli vuotta eteenpäin niin vietetään jo ensimmäisiä synttäreitä!

Tämä puoli vuotta on mennyt todella nopeasti mutta on tässä ehtinyt tapahtuakin. Amelie on kehittynyt ja kasvanut hurjasti mitä on ollut aivan ihana seurata.
Hän on luonteeltaan avoin ja utelias. Isosiskojen leikit ja puuhat kiinnostaa valtavasti. Isin huomio on parasta, silloin hymyillään ja jutellaan.
Eteenpäin tai taaksepäin ei vielä liikuta mutta itsensä ympäri mennään, kääntyy vatsalta selälleen ja toisinpäin. Istuminen onnistuu hyvin tuettuna mutta ilman tukea ei ihan vielä onnistu, ei kuitenkaan ole isosta kiinni niin istuu ilman tukeakin.

Kuva: Anni Enqvist

Syntymästä on tullut liki 16cm, mutta uskotaan syntymäpituuden mitattu väärin, koska hän oli niin kippurassa syntyessään ja kesti aika aika kauan että jalat suoristui.
Painoa on tullut noin neljä kiloa syntymästään eli hyvin. Olen todella tyytyväinen itseeni koska ollaan tänään saavutettu puolen vuoden täysimetys!

Kuva: Anni Enqvist

Koska puoli vuotta tulee tänään, tarkoittaa se myös että Amelie saa ensikosketuksen kiinteisiin. Me pyritään sormiruokailuun, sen takia kävin eilen ostamassa Luomua, ensimmäinen ateria tulee sisältää höyrytettyä bataattia, porkkanaa ja päärynää.
Maito tulee kuitenkin olemaan ensisijainen ravinto 1-vuotiaaseen asti, eli imetys jatkuu lapsentahtisesti. Toivottavasti vielä pitkään.

Haaveilen muutenkin maitotuotteiden vähentämisestä, tai haluaisin siirtyä ruoanlaitossa kokonaan kauravalmisteisiin ennemmin kuin maito. Eli jahka saadaan ruokailut kunnolla aloitettua Ameliella niin haluisin että syödään koko perhe samaa ruokaa. Toki Amelie ikäsuosituksien mukaan, eli ei suolaa jne.

Kuva: Anni Enqvist

Ameliella oli pienempänä refluksi vaivaa jotka onneksi helpottuivat ja sain jopas purettua imetysdiettini. Olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota että hän selvästi oireilee, jopa hyvin herkästi refluksimaisesti joistakin ruoka-aineista jota syön. Siksi rehellisesti hieman myös pelottaa tämä kiinteiden syöminen, onko hänellä kuinka herkkä suolisto? Nostaako refluksi päätään? Vai meneekö kaikki hyvin?

Meillä kävi Anni Enqvist ottamassa Ameliesta puoli vuotis kuvat. Ikuistettiin samalla imetys ja koitettiin ikuistaa nauru. Kuvassa ehkä näyttää siltä että Amelie nauraa mutta oikeasti hän koittaisi onnea jos tissi tipahtaisikin suuhun.
Kuvista tuli todella ihania ja ihan Amelien näköiset. Varpaat maistuu, reisi- sekä selkämakkarat löytyy ja aina ei jaksa hymyillä. Hän on kuitenkin täydellinen.

Kuva: Anni Enqvist

The post Puoli vuotta! appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/puoli-vuotta/feed/ 0
Blogi laajenee! https://intensiivisesti.com/blogi-laajenee/ https://intensiivisesti.com/blogi-laajenee/#respond Sun, 10 Mar 2019 17:59:44 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=1023 Olen miettinyt paljon tulevaisuutta. Miten kerkeän tekemään kaiken sen mitä haluan tehdä. Olen visioinut tämän vuoden nimittäin todella suureksi, olen visioinut mitä haluan tapahtuvan vuonna 2019. Tähän visioon kuuluu sosiaalinen media ja miten haluan kehittää tätä blogia sekä Instagramia. LinkedIn on itseasiassa seuraava To Do- listalla, haluan sen kuntoon verkostoitumisen takia. Olen myös miettinyt tätä […]

The post Blogi laajenee! appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Olen miettinyt paljon tulevaisuutta. Miten kerkeän tekemään kaiken sen mitä haluan tehdä. Olen visioinut tämän vuoden nimittäin todella suureksi, olen visioinut mitä haluan tapahtuvan vuonna 2019.

Tähän visioon kuuluu sosiaalinen media ja miten haluan kehittää tätä blogia sekä Instagramia. LinkedIn on itseasiassa seuraava To Do- listalla, haluan sen kuntoon verkostoitumisen takia.
Olen myös miettinyt tätä blogia, tämä syksy ja talvi on ollut hyvin kiireinen vauvan syntymän jälkeen ja olen koittanut antaa perheelleni sen ajan mielummin kun päivittää blogia aktiivisesti. En myöskään halua tästä mitään pakkopullaa, silloin se innostus varmasti laantuisi.

En kuitenkaan halua lopettaa tätä kirjoittamista, koska nautin tästä äärimmäisen paljon mutta haluan viedä tätä pidemmälle. Haluan että te lukijat saatte enemmän irti. Eli tulen siirtymään myös Youtubeen. Kyllä, Ida Adelia löytyy nyt myös sieltä ja ensimmäinen video on ulkona! Uskomatonta, jännittävää mutta totta. Mitä olette mieltä?
Tällähetkellä kuvaaminen tuntuu luontevalta ja helpommalta.
Toki, sekin viel paljon aikaa, puhumattakaan editoiminen mutta uskon että tästä tulee hyvä.

Videoista saa mielestäni enemmän tunnetta ulos kun tekstistä sekä kuvista, minkä takia halusin myös tehdä Vlogeja.
Etenkin kun ollaan muuttamassa, niin kiva nähdä (kirjaimellisesti) sitä arkea eikä aina lukea. Tulen kuitenkin jatkamaan kirjoittamista myös, muuton eri vaiheista sekä uudesta arjesta palmujen alla.

Eli ottakaa kanava seurantaa ja laittakaa peukku ylös jos tykkäsitte!

The post Blogi laajenee! appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/blogi-laajenee/feed/ 0
Kunnioitus omaan vartaloon https://intensiivisesti.com/kunnioitus-omaan-vartaloon/ https://intensiivisesti.com/kunnioitus-omaan-vartaloon/#respond Fri, 08 Mar 2019 16:03:36 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=1017 Tänään on kansainvälinen naistenpäivä. Paljon puhutaan tällähetkellä tasa-arvosta ja ettei ihmisiä pidä lokeroida, naiseksi tai mieheksi. Olen itse kuitenkin hyvin ylpeä että saan olla nainen. Arvostan suuresti naisia, meissä naisissa on voimaa! Olen kuitenkin samalla hieman hämmentynyt sekä jopa vihainen siitä että eletään vuotta kaksituhattayhdeksäntoista ja nainen ei saa päättää omasta vartalostaan itse. Tämä tuli […]

The post Kunnioitus omaan vartaloon appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Tänään on kansainvälinen naistenpäivä. Paljon puhutaan tällähetkellä tasa-arvosta ja ettei ihmisiä pidä lokeroida, naiseksi tai mieheksi.
Olen itse kuitenkin hyvin ylpeä että saan olla nainen. Arvostan suuresti naisia, meissä naisissa on voimaa!

Olen kuitenkin samalla hieman hämmentynyt sekä jopa vihainen siitä että eletään vuotta kaksituhattayhdeksäntoista ja nainen ei saa päättää omasta vartalostaan itse. Tämä tuli ilmi kun olin hakemassa sterilisaatiolähetettä itselleni. Koska olen avioliitossa vaaditaan mieheni hyväksyntä myös. Tietenkin olemme Markon kanssa keskustelleet läpi aiheen läpikotoisin, mutta olen kuitenkin mielestäni oikeutettu päättämään itse omasta vartalostani. Ei se miehen asia ole haluanko tukita munatorveni. Mutta koska lainsäädäntö on tämä niin ei auta, Markolta kysyttiin lupa.

Sain kuitenkin sterilisaatiolähetteen ja kävin tammikuussa Naistentautien poliklinikalla Ruoholahdessa lääkärillä. Käytiin läpi vielä mitä sterilisaatio tarkoittaa sekä ihan konkreettisesti, miten se tehdään.
Samalla lääkäri varmisti että tiedänhän mitä se tarkoittaa ja olenhan täysin varma päätöksestä.

Kun odotin Amelieta tiesin että se tulee olemaan viimeinen raskaus ja synnytys. Tiesin jo silloin etten halua enempää lapsia, sekä en fyysisesti tule jaksamaan neljättä raskautta. En ole myöskään koskaan halunnut olla suurperheen äiti. Vaikka nythän sellainen kuulema olen?
Koitin saada lähetteen jo raskausaikana, koska jos olisin joutunut hätäsektioon niin olisi sterilisaatio tehty samalla mutta en kuitenkaan saanut. Lääkäri vetosi silloin että ”mitä jos vauvasi kuolee ja sitten sinulla ei ole kolme lasta”. Nii i, no olin aika sanaton tämän heiton jälkeen. Samainen lääkäri kysyi kyllä ensin myös ”mitä jos menetät koko perheesi auto-onnettomuudessa ja sitten olet yksin”…
Olen oikeesti kuitenkin miettinyt tätä myös ennen lääkärin heittoa. Koska mitä jos tuleekin näin järkyttävä tilanne, menetän lapseni ja en pysty saamaan lisää lapsi? Mutta, minulla on kolme kaunista lasta ja en halua enempää vaikka jotain kauheeta tapahtuisikin. Kauheeta, kun edes miettii tälläistä niin alkaa itkettää…

Sterilisaation ei saa noin vain. Siihen löytyy lakipykäliä mistä ainakin yksi pitää täyttyä. Tiesin että jotkut lääkärit ovat muutenkin hyvin nihkeitä myöntämään lupaa sterilisaatioon mutta menin lääkärille asenteella ”minä tiedän oikeuteni”. Onneksi en tarvinnut kertoa oikeuksistani vaan lääkäri myönsi lähetteen helposti Amelien syntymän jälkeen (oli tosin eri lääkäri kun raskausaikana).

Jonot sterilisaatioon (pääkaupunkiseudulla) on tällähetkellä 6-12kk. Mutta omalla oma-aloitteisuudella voi päästä nopeammin. Soittamalla ja kysymällä onko peruutusaikoja. Nimittäin itse pääsin liki tasan kahdessa kuukaudessa.
Soitin reilu viikko sitten kysyäkseni onko mahdollista päästä toimenpiteeseen ennen kesää, ennen meidän muuttoa. Nainen puhelimen toisessa päässä naurahti ja sanoi ”juuri puhelu ennen sinua soitti nainen ja perui oman aikansa, eli minulla olisi aika sinulle ensi kuun kahdeskymmenes päivä, otatko?”. Meinasin alkaa itkee onnesta ja helpotuksesta- 20.3 on the day, sterilisaatiopäivä!

Pääkapunkiseudun sterilisaatiot tehdään tällähetkellä Lohjan sairaalalla mikä sopii meille hyvin. Markon vanhemmat asuvat Lohjalla eli Marko menee tyttöjen kanssa sinne viettää päivää sen aikaa kun ole toimeenpiteessä. Toimenpide tehdään nukutuksessa päiväkirurgisesti.
Se mikä jännittää kuitenkin melkein eniten on erossaolo Ameliesta, pitää pumpata kunnolla maitoa sille päivälle sekä selvittää mitä lääkkeitä anestesialääkäri käyttää nukutuksessa, eli mikä varoaika imetyksessä, paljon pitääkään pumpata?

The post Kunnioitus omaan vartaloon appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/kunnioitus-omaan-vartaloon/feed/ 0
Loppuuko imetys? Sisältää myös ARVONNAN https://intensiivisesti.com/loppuuko-imetys-sisaltaa-myos-arvonnan/ https://intensiivisesti.com/loppuuko-imetys-sisaltaa-myos-arvonnan/#comments Thu, 14 Feb 2019 16:55:50 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=994 Postaus tehty yhteistyössä Oot niin ihana kanssa Rehellisesti. Olen miettinyt onko aika jättää tandemimetys? Vaikka Eveline käy hyvin harvoin Amelien kanssa samaan aikaa tissillä ja ylipäätään saa tissiä ainoastaan ennen päiväunia sekä yöunia niin tuntuu välillä aika raskaalta. Tuntuu että Eveline on niin kiinni minussa. Napanuoraa voisi hieman venyttää toisinsanoen… Ajatuksena oli että Eveline saa vieroittautua […]

The post Loppuuko imetys? Sisältää myös ARVONNAN appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Postaus tehty yhteistyössä Oot niin ihana kanssa

Rehellisesti. Olen miettinyt onko aika jättää tandemimetys? Vaikka Eveline käy hyvin harvoin Amelien kanssa samaan aikaa tissillä ja ylipäätään saa tissiä ainoastaan ennen päiväunia sekä yöunia niin tuntuu välillä aika raskaalta. Tuntuu että Eveline on niin kiinni minussa. Napanuoraa voisi hieman venyttää toisinsanoen…

Ajatuksena oli että Eveline saa vieroittautua itse, kun sen aika on. Onhan hän vasta 2v7kk tällähetkellä eli vielä on tissillä käyminen luontevaa. Vaikka tiedän että moni on tästäKIN asiassa hyvin eri mieltä kanssani…
Koska tiedän ihmisiä jotka kyseenalaistaa jo 8-12kk ikäisiä tissillä käyviä, mikä on HYVIN surullista.
Haluan myös tuoda esille että hyödyt on todella suuret, oli sitten imetetty 1v tai 3v.

Se huikka- kaksi päivässä tissiä on äärimmäisen tärkeää Evelinelle ja siksi lopetus tuntuu myös raskaalta. Samalla tunnen huonoa omatuntoa, voinko ajatella itsekkäästi, omia tuntemuksia tässä asiassa?
Tiedän että lopettaminen ei nimittäin tule olemaan helppoa. Etenkään kun ei voi (edes) huijata mistään maidon pilaantumisesta tai että ”maito loppui”, koska Amelie saa vielä pitkään tissiä. Jos on vinkkejä miten hoitaisi tämän hienosti niin otan mielelläni vastaan!

Amelie on itseasiassa tänään viisi kuukautta. Kuukauden päästä hän aloittaa kiinteät ja tarkoitus olisi sormiruokailla heti. Olen onnistunut, kolmannen kerran täysimetyksessä ja olen siitä todella, todella onnellinen! Tarkoitus olisi tietenkin jatkaa Amelien kanssa imetystä ja katsotaan kuinka pitkä yhteinen imetystaival meillä tulee olemaankaan.

Koska Amelieta kiinnostaa maailma enemmän ja enemmän niin alkaa imeytys olemaan myös haastavampaa, etenkin julkisilla paikoilla. Koska neitiä kiinnostaa katsella ohimeneviä ihmisiä tai vaikka katto lamppuja.
Mutta ihan mahtava, loistava keksintö on imetyskorut. Amelie (ja Eveline vauva-aikana) tykkää ja viihtyy kun saa näperrellä koruja imetyksen ajan. Imetyskoruja on todella kauniita, oma henkilökohtainen lemppari on By Pinja- korut, neutraalin värisenä.
Nämä meidän korut on saatu Oot niin ihanalta ja päässyt ahkeraan käyttöön. Parasta on kun Evelinellä on samanlainen koru kuin minulla, mutta lasten kokoisena. Neiti kun tunnetusti haluaa kaikki samaa kun äidillä…
By Pinja imetyskorut ovat BPA sekä PVC vapaat eli turvallisia.

Oot niin ihana on Suomalainen yritys joka on perustettu 2016. Kaikki alkoi vauvakirjasta ja vuosien aikana on yritys kasvanut. Mm. ihania julisteita ja postikortteja, neuvolakortin kansi ja uusimpana: Oot niin ihana osti By Pinjan. Eli nyt on saatavilla ihania imetyskoruja ja koruja niin lapsille kuin aikuisille.
Tuotteet pyritään tekemään Suomessa, tarkkaan valikoivissa paikoissa. Vauvakirjan laatikko valmistetaan tällähetkellä Saksassa koska laatuvaatimukset eivät kohdanneet Suomalaisen valmistavan tahon kanssa.

Yhteistyössä Oot niin ihana kanssa, haluamme arpoa vapaavalintaiset By Pinja korusetin, aikuiselle sekä lapselle. Arvonta suoritetaan 28.2. Kenelle antaisit korusetin vai pitäisitkö itselläsi? Minkä värisen?

P.S Hyvää ystävänpäivää!

The post Loppuuko imetys? Sisältää myös ARVONNAN appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/loppuuko-imetys-sisaltaa-myos-arvonnan/feed/ 7
Helpottava syy https://intensiivisesti.com/helpottava-syy/ https://intensiivisesti.com/helpottava-syy/#comments Tue, 08 Jan 2019 15:38:35 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=976 Kirjoitin viime vuoden puolella Evelinen poissaolokohatuksista. Tutkimukset olivat silloin vielä kesken. Olemme nyt vihdoin saaneet syyn niihin. Diagnoosin. Meille oli tärkeätä että saatiin Se syy kohtauksiin, oli se ollut mikä vain.Meidän tapauksessa syy oli hyvin luonnollinen ja helpottava kuulla. Joulukuun alussa saatiin aika silmäklinikalle, silmälääkärille. Koska kohtauksien aikana Eveline karsastaa todella voimakkaasti niin silmälääkäri halusi […]

The post Helpottava syy appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Kirjoitin viime vuoden puolella Evelinen poissaolokohatuksista. Tutkimukset olivat silloin vielä kesken. Olemme nyt vihdoin saaneet syyn niihin. Diagnoosin.

Meille oli tärkeätä että saatiin Se syy kohtauksiin, oli se ollut mikä vain.
Meidän tapauksessa syy oli hyvin luonnollinen ja helpottava kuulla.

Joulukuun alussa saatiin aika silmäklinikalle, silmälääkärille. Koska kohtauksien aikana Eveline karsastaa todella voimakkaasti niin silmälääkäri halusi tarkistaa silmät.
Eveline antoi lääkärin todella hyvin tutkia ja saatiin kaikki tarvittavat testit tehtyä ja silmät katsottua.
Ihan mieletöntä miten tekniikka on mennyt eteenpäin ja pystytään määrittää 2-vuotiaan näön ilman että lapsi tarvii sanoa mitään.

Kun Eveline saa poissaolokohatuksen hän karsastaa, hän saa poissaolokohatuksen koska karsastaa. Pelästyy niin voimakkaasti karsastusta että menee siihen omaan maailmaansa. Ja miksi hän karsastaa? Koska hänellä on huono näkö. Kyllä, kaikki tämä on johtunut huonosta näöstä.
Lapsen silmissä olevat hermot tekee kuitenkin kaikkensa että silmät näkee (johtaa kuitenkin karsastukseen) sen takia arjessa ei ole tullut ilmi ettei Eveline näkisi kunnolla. Ainut näin jälkikäteen kun miettii, niin Eveline ei jaksanut pitkään keskittyä kirjaan eikä katsonut ollenkaan telkkaria. Kuitenkin nyt ollaan huomattu kuinka koko tyttö on muuttunut kun sai silmälasit.

Kaupunkimme maksaa alle 7-vuotiaan silmälasit. Kuitenkin se että jouduttiin odottaa maksusitoumusta kaupungilta kesti noin kolme viikkoa sekä lasien toimitusaika oli pari viikkoa. Käytiin Evelinen kanssa kokeilemassa eri silmälaseja eri liikkeistä, aloitettiin tietenkin kaupungin sopimusliikkeestä mutta heillä oli surkea valikoima ja ne lasit jotka olivat tarkoitettu tälläiselle 2-vuotiaalle ei sopineet ollenkaan Evelinelle, ei istuneet hänen kavoilleen ollenkaan. Löydettiin täydelliset lasit sitten toisesta liikkeestä jotka istuivat Evelinen kasvoihin täydellisesti. Halusimme kuitenkin että lasit istuvat lapsen kasvoihin koska jo se edesauttaisi sitä että pitäisi silmälasejaan. Omakustanteisesti ostettiin lasit, jo sillä että saatiin ne ennen joulua.

Hieman pelokkain miettein oltiin, kuinka Eveline tuleekaan pitää silmälasejaan päällään. Muutenkin kova uhma päällä ja sitten vielä silmälasit. Pelko osottautui turhaksi, Eveline pitää laseja päällään mielellään, jopa aamuisin kun herää kysyy ekana ”missä silmälasi” ja haluaa ne päälleen. Huomaa että hän näkee ne päällä paremmin, eikä tule pääkipuja tai ole jatkuvasti väsynyt.

Käytiin joulukuun lopulla vielä neurologilla sekä helmikuussa on vielä yksi käynti, varmistetaan vain että kohtaukset vähentyneet tai jääneet kokonaan pois. Tällä pystytään vahvistamaan että kaikki tosiaan johtui huonosta näöstä. Kuitenkin kaikki pään kuvaukset olivat puhtaat. Eikä muuta neurologista oiretta ole.
Maaliskuussa on uusi käynti silmälääkärillä, katsotaan onko näkö jopa parantunut, pysynyt samana tai heikentynyt. Näkee onko lasit hyvät.

Mutta voi luoja tuo tyttö on suloinen lasit päällä!

The post Helpottava syy appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/helpottava-syy/feed/ 2
Miksi valitsin verkostomarkkinoinnin? https://intensiivisesti.com/miksi-valitsin-verkostomarkkinoinnin/ https://intensiivisesti.com/miksi-valitsin-verkostomarkkinoinnin/#comments Wed, 26 Dec 2018 17:44:39 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=909 Miksi minä haluan tehdä suoramyyntiä eli verkostomarkkinointia? -Koska taivas on vain rajana. Kaikki on itsestänsä kiinni. Tätä pystyy tekemään ihan ns. harrastelijana ja lisätienestinä, tätä voi myös tehdä päätyönä mihin itse pyrin, tämä mahdollistaa jäämään kotiin pidempään lasten kanssa. Itse pyrin rakentaa perheelleni täyden taloudellisen turvan, haluan pystyy nauttimaan elämästä ilman vuorotyötä, haluan tehdä työtä […]

The post Miksi valitsin verkostomarkkinoinnin? appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Miksi minä haluan tehdä suoramyyntiä eli verkostomarkkinointia?

-Koska taivas on vain rajana.

Kaikki on itsestänsä kiinni. Tätä pystyy tekemään ihan ns. harrastelijana ja lisätienestinä, tätä voi myös tehdä päätyönä mihin itse pyrin, tämä mahdollistaa jäämään kotiin pidempään lasten kanssa. Itse pyrin rakentaa perheelleni täyden taloudellisen turvan, haluan pystyy nauttimaan elämästä ilman vuorotyötä, haluan tehdä työtä mistä itse nautin ja tämä on sellainen. Sekä upeeta kun itse saa rahaa siitä että mahdollistaa muiden tienaavan rahaa. Ja mitä hienointa on että saan tehdä töitä inspiroivien ihmisten parissa, jotka haluaa auttaa. Puhumattakaan eläkepäivistä, haluan pystyy ylläpitää tätä toimeentuloa ja sitä ei tee välttämättä niillä rahoilla mitä eläke on tai tulee olemaan, sitten joskus…

Onko helpompaa tapaa ryhtyä yrittäjäksi, onko riskittömämpää tapaa? EI, ei tarvitse pääomaa, ei tarvitse omaa varastoa tuotteille… Kaikki laskutukset, rahdit yms hoituu yrityksen kautta.
Oletko miettinyt esimerkiksi paljon maksaa omat verkkosivut, oma verkkokauppa? PALJON! Mutta tämäkin tulee yrityksen kautta ja vielä eri kielillä mikä mahdollistaa saamaan asiakkaita ympäri maailmaa, eri maista.
En nähnyt syytä sanoa ei, mietin miksi en voisi antaa mahdollisuutta? Enhän minä mitää tässä menetä. Mitään ei myöskään saa, ellei ei anna mahdollisuutta jollekin uudelle.

Kaikki alkoi liki tasan vuosi sitten, kyseinen firma mistä aloitin ei kuitenkaan ole se mitä edustan tällähetkellä. En pysty tai halua edes edustaa tuotteita, mistä en huomaa eroa voinnissani. En halua valehdella ihmisille että olen itse huomannut fyysistä eroa voinnissani, parempaan suuntaan. En myöskään pysty menestymään taloudellisesti sellaisten tuotteiden kanssa mihin en usko.

Olen ollut kunnolla tietoinen PM-Internationalista, eli Fitlinestä viime keväästä ja ennen sitä tunnistin vain nimen Fitline tietämättä sen enempään mihin liittyy… Viime kesänä oli kunnon Fitline buumi, tai näin tuntui ja se ärsytti itseänikin. En ollut tarpeeksi rohkea kysyäkseen keneltäkään lisätietoja tuotteista sekä yrityksestä vaikka kiinnosti ja samalla jotenkin hävetti sen hetken tilanne muutenkin, edellisen yrityksen kautta…

Vihdoin uskalsin nyt syksyllä avata suuni ja sain lisätietoja PM- Internationalista yrityksenä sekä tuotteista.
Yritys on Saksalainen, 25-vuotias perheyritys joka on yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä terveyden, hyvinvoinnin sekä kauneudenhoitotuotteiden parissa. Yritys toimii jo yli 40 maassa, eli sekin tekee liiketoiminnasta ihan älyttömän huikean, pystyy tekemään liikevaihtoa monessa maassa ympäri maailmaa, puhumattakaan kuinka moni on saanut jo kokea tuotteiden vaikutukset eri puolella maailmaa.
PM-International on myös sitoutunut tekemään maailmasta paremman ja sen takia yrityksellä on jo yli 18 000 kummilasta eri puolelta maailmaa World Visionin- organisaation kautta. Jokaisessa tuotteessa on laskettu panos mikä lahjoitetaan World Visionille.

Yrityksen tausta oli siis avoin, mikä on itselleni tärkeää. En koskaan lähtisi mukaan yritykseen minkä taustat on sameat eikä avoimet.
Myös miten yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Rolf Sorg ottaa työntekijät huomioon ja hoitaa yritystä, olin hyvin vaikuttunut.
Mutta se mikä oli tärkein, tuotteet. Tuotteiden takana on iso tieteellinen asiantuntijatiimi mikä vakuuttaa tuotteiden turvallisuuden. Tuotteilla on myös NTC merkintä mikä takaa että tuote imeytyy, tämä on myös patentoitu.
Tuotteet piti oikeasti puhutella ja tuoda fyysisesti vaikutusta vointiin että olisin lähtenyt mukaan liiketoiminnallisesti. Olin kuitenkin tietoinen ettei mikään tuote puhuttele täysin yhden, kahden tai välttämättä edes viiden käyttökerran jälkeen. Kropalla, suolistolla kestää tottua ja huomata uusia asioita.
Kolme päivää meni että huomasin vaikutuksen kunnolla, huomasin kuinka oikeasti vireystilani oli noussut ja aamut sain käyntiin heti vaikka olisikin ollut levoton yö takana lasten kanssa. PowerCocktaililla kun aloitin aamun, tyhjään vatsaan sain aamun käyntiin.


Olen muutenkin äärimmäisen huono muistamaan eri lisäravinteita jotka ovat tablettimuodossa. Puhumattakaan kuinka monesta eri purkista ne tabletit ja kapselit piti ottaa että sai kaikki tarvitsemansa. Nyt juon yhden juoman aamulla ja se on siinä, sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, E-vitamiinia, A-vitamiinia ja C-vitamiinia, seleeni, paljon eri kuituja, ruoansulatusentsyymit ja jopa maitohappobakteerit. Moni miettii tuotteiden sokeri määriä, itse myös alussa. Tosiasia on kuitenkin se että tuotteet sisältää sokeria joka toimii kuljettimena. Määrät on kuitenkin hyvin pieni, esim PowerCocktailissa on noin puolikkaan omenan verran.
Toinen tuote mikä puhutteli itseäni mutta vielä voimakkaammin Markoa oli Restorate. Laitoin itseasiassa Markon ”koekaniiniksi”. Olin kuullut että moni saanut apua uneensa tämän tuotteen ansiosta. Markolla on uniongelmia, yleensä pyörii illalla sängyssä kun uni ei tule vaikka väsyttäisikin. Tai jos yöllä herää ei saa enää unesta kiinni. Marko otti joka ilta ilta-juoman eli Restoraten, neljännen illan jälkeen hän tuli aamulla ja sano että ei enää pyöri sängyssä illalla ja nukkuu paremmin, aamulla ei väsytä. Marko on jatkanut Restoraten juomista joka ilta ja nukkuu paremmin.

Fitlinellä on tuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseen hyvinvointiin. Tykkään kun tuotteita on, mutta ei liikaa. Pysyn kärryllä jos tulee tuoteparannuksia tai uusi tuote, mikä itseasiassa tuleekin tammikuussa!

Olen kuullut kun moni kritisoi hintoja, olen kuitenkin miettinyt onko nämä kritisoijat miettineet mistä se hinta koostuu? Itse maksan mielelläni tuotteesta mikä on laadukas, voi luottaa että imeytyy sekä tiedän alkuperän, eli tiedän mistä hinta koostuu.
Esimerkkinä vaikka kestotilauksessa kaksi tuotetta maksaa yhteensä sen 3e päivä, jonka voi ajatella että 1,5e per juoma. Mielelläni maksan 3e päivässä laadukkaista lisäravinteista!

Lisätietoja yrityksestä sekä tuotteista: PM-International kotisivuilta
Sekä kysymällä rohkeasti.

The post Miksi valitsin verkostomarkkinoinnin? appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/miksi-valitsin-verkostomarkkinoinnin/feed/ 12
Neljäs luukku https://intensiivisesti.com/neljas-luukku/ https://intensiivisesti.com/neljas-luukku/#respond Sat, 22 Dec 2018 22:02:18 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=881 Postaus tehty yhteistyössä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa.  Neljäs, viimeinen adventti. Huomenna on joulu, jouluaatto. Tämä tarkoittaa myös että viimeinen luukku on auennut Instagramin adventtikalenterissa sekä täällä blogissa.  Olen paljon miettinyt meidän parisuhdetta lapsien saamisen jälkeen. Onko meillä tarpeeksi yhteistä aikaa, ollaanko me muutakin kun äiti ja isä? Haluan että ollaan se nainen ja mies, jotka haluaa läheisyyttä, […]

The post Neljäs luukku appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Postaus tehty yhteistyössä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa. 

Neljäs, viimeinen adventti. Huomenna on joulu, jouluaatto. 
Tämä tarkoittaa myös että viimeinen luukku on auennut Instagramin adventtikalenterissa sekä täällä blogissa. 

Olen paljon miettinyt meidän parisuhdetta lapsien saamisen jälkeen. Onko meillä tarpeeksi yhteistä aikaa, ollaanko me muutakin kun äiti ja isä? Haluan että ollaan se nainen ja mies, jotka haluaa läheisyyttä, seksiä. 
Miten saisi arkeen jotain sävähdystä kun lapset mennyt nukkumaan? Haluaisin jotain muuta iltaan kun jatkuvaa sohvalla istumista ja Netflixiä. Tai vaihtelua siihen pikaiseen panoon kun lapset nukahtaneet. Ei sillä, meillä on oikeasti hyvä arki ja avioliitto Markon kanssa. Mutta kaikki lasten vanhemmat tietää että totuushan on että seksiä voisi olla enemmän ja ihan jo läheisyyttäkin. Olen ainakin itse huomannut että tässä arjessa se pieni kosketus ja läheisyys unohtuu helposti. Välillä illalla tajuaa että ei ole päivän aikana edes vaihtanut pusua. Ollaan kuitenkin pidetty kiinni että sanat ”rakastan sua” sanotaan päivittäin. 

Haluan antaa kaikille mahdollisuuden johonkin uuteen arjen keskelle, mikä ei kuitenkaan vaadi paljoa.  Laittaa puhelimet sekä telkkarit kiinni, sytyttää vaikka kynttilöitä ja himmentää valoja. 

Ollaan Markon kanssa päästy juttelemaan syvemmin, asioista mitä jo tiedettiin toisistamme mutta ei olla koskaan puhuttu ääneen, syvemmin niistä, esim fantasioista. Ollaan myös kosketeltu sekä hyväilleet toisiamme uudella tavalla. Kiitos Yhteiseksi- korttien.
Yhteiseksi- kortit ovat tarkoitettu suhteen seksuaalisuuden piristämiseksi, virkistämiseksi sekä päivittämiseksi. Korttipakassa on viisikymmentä korttia, 25 kysymyskorttia ja 25 tehtäväkorttia. 
Kysymyksiä oli esimerkiksi: Minkälaisen seksifantasian haluaisin puolisoni kanssa toteuttaa? Millä tavalla haluaisin sinua hyväilevän itseäsi kun katson sinua? Missä kulkevat rajani seksissä? 
Tehtäväkorteissa oli esimerkiksi: Koskettele puolisoasi sinua miellyttävästä kohdasta. Katso puolisoasi silmiin ja kerro hänelle mitä kaipaat häneltä juuri nyt. Kuljeta kieltäsi kevyesti puolisosi selkää pitkin. 
Kortit ovat kauniit sekä sopivan kokoiset. Korttien mukana tuli tyylikäs kangaspussi missä on hyvä säilyttää kortit. 

Me käytettiin kortteja monena eri iltana, eli ei kaikkia kerrallaan. Ja hyvin voisin palata joihinkin kysymyksiin sekä tehtäviin uudestaan. 
Suosittelen jokaiselle näitä, vaikka olisi kuinka hyvä suhde niin nämä kortit tuo kyllä piristystä iltoihin. Tykkään kun ei ole suoranaisia ”pane mua” kortteja vaan saa toisesta irti jotain henkilökohtaisempaa. Tämä olisi ollut todella hyvä joululahja puolisolle, tai miksi ei vaan arjen keskelle piristäväksi lahjaksi. Itse ainakin tykkään välillä piristää, yllättää miestäni lahjalla. 

Kortit pystyy tilaamaan Pauliina Flangilta, yhteydenottolomakkeen kautta.
Instagramissa sinulla on mahdollisuus voittaa nämä Yhteiseksi- korit itsellesi.

The post Neljäs luukku appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/neljas-luukku/feed/ 0
Kaksitoista viikkoa https://intensiivisesti.com/kaksitoista-viikkoa/ https://intensiivisesti.com/kaksitoista-viikkoa/#respond Fri, 07 Dec 2018 14:36:50 +0000 https://intensiivisesti.com/?p=866 Meidän pienin on tänään kaksitoista viikkoa. Meillä on takana Markon kanssa kaksitoista viikkoa kolmen lapsen vanhempina. Nämä kaksitoista viikkoa on ollut ihania mutta myös aika tiukkia. Jos rehellisiä ollaan niin olen onnellinen että Maxinen ja Evelinen ikäero on 6-vuotta. Ei tää niin ruusuilla tanssimista ole pienellä ikäerolla, ei todellakaan ole. En tietenkään niin kuvitellutkaan mutta […]

The post Kaksitoista viikkoa appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
Meidän pienin on tänään kaksitoista viikkoa. Meillä on takana Markon kanssa kaksitoista viikkoa kolmen lapsen vanhempina. Nämä kaksitoista viikkoa on ollut ihania mutta myös aika tiukkia.

Jos rehellisiä ollaan niin olen onnellinen että Maxinen ja Evelinen ikäero on 6-vuotta. Ei tää niin ruusuilla tanssimista ole pienellä ikäerolla, ei todellakaan ole. En tietenkään niin kuvitellutkaan mutta en myöskään kuvitellut että näin tiukkia päiviä on välillä.
No, meillä ei ole helpommat lapset muutenkaan, etenkään heitä ei ole siunattu hyvillä unenlahjoilla mikä korostuu vahvasti nyt. Jos Amelie nukkuu niin varmasti valvoo Eveline ja tietenkin toisinpäin… Evelinellä on myös todella voimakas uhma mikä tuo lisähaasteita. Onneksi hän on maailman kultaisin kuitenkin kaikesta huolimatta ja helppo liikkua julkisilla paikoilla koska korvat vielä toistaiseksi ainakin löytyy. Ja isosiskona on aivan ihana!

Amelie on tämän kahdentoista viikon aikana ehtinyt sairastaa myös RS-viruksen. Viime lauantai aamuna meidän piti lähteä Porvooseen isäni luokse mutta osoite muuttui Jorviin. Ameliella nousi äkillisesti korkea kuume mikä saatiin onneksi nopeasti laskettua mutta päivystyksessä ollessamme hän meni totaalisen  tukkoon limasta että jouduttiin monesti imee ne. Tämän takia hän ei jaksanut syödä ja oli edelleen niin tukossa että lääkäri päätti että meidän olisi hyvä mennä osastolle tarkkailuun. Oltiin osastolla vajaa vuorokausi minkä jälkeen päästiin kotiin. Sunnuntain päivystävä lääkäri ole meidän onneksi myös gastoenterologi ja osasi antaa apua Amelien refluksiin. Meillä olisi nimittäin ollut maanantaina refluksi lääkäri mikä tietenkin jouduttiin siirtämään..

Kotiin päästiin sunnuntaina sillä ehdolla että baby-vac löytyy kotoota ja löytyyhän se, ihan pelastus. Kun Eveline oli vauva suositteli erikoislääkäri baby-vacia ja nenäfriidaa myös käyttäneenä totesin että se saa lentää suoraan roskiin, koska onhan tuo baby-vac paljon tehokkaampi.
Tukossa Amelie on vielä mutta pärjätään kotona, etenkin kun syö hyvin. Seuraillaan ja maanantaina meillä onkin itseasiassa korvien tarkastusaika koska ne punoitti hieman sunnuntaina.

Muutoin Amelie on vauvana valloittava hymysuu. Hymyilee paljon ja on kova neiti juttelee. Juttelee iloisesti jos fiilis on hyvä ja tuimempaa juttelua tulee kun kaikki ei olekaan niin mieluisaa.
Ja hej, mitä parasta- Meillä on ensimmäinen vauva joka juo pullosta! Ihan mieletöntä. Olen pari kertaa ollut nyt poissa kotoo ilman vauvaa, ollut niin helppoa kun pystynyt vain pumppaa maidot jääkaappiin mistä Marko ottaa pullon ja lämmittää. Ja itse pystyn olemaan rauhallisin mielin kun tietää että Markokin pystyy syöttämään.

The post Kaksitoista viikkoa appeared first on Intensiivisesti by Ida.

]]>
https://intensiivisesti.com/kaksitoista-viikkoa/feed/ 0